Vinduer

Hos Roager Træbyg har vi i mange år serviceret en bred vifte af kunder inden for vinduer. Vi tilbyder både udskiftning til nye energivinduer samt reparation og renovering af ældre vinduer. Vil du gerne bevare de originale, autentiske vinduer, men trænger de til nye ruder, lister eller beslag – så er vi også behjælpelige med det.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Nye vinduer
  • Udskiftning af vinduer
  • Isoleringstjek af vinduer
  • Renovering af vinduer

Forøg boligens værdi

Står du over for et salg – eller har du lige købt en ældre bolig, der trænger til en gennemgribende renovering, så kan nye vinduer sætte det sidste moderne touch på din bolig. Nye vinduer forøger din boligs værdi betydeligt, ligesom udskiftning af vinduer også er en god investering, som kan spare dig for rigtig mange penge på varmekontoen. Hos Roager Træbyg tilbyder vi professionel og kyndig vejledning omkring det helt rigtige valg af vinduer til netop din bolig. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Skal vi hjælpe dig?

Leder du efter en erfaren samarbejdspartner til udskiftning eller renovering af dine vinduer, så står vi klar til at hjælpe dig med alle tænkelig opgaver inden for både renovering og –udskiftning. Kontakt os i dag på telefon 40 15 32 17 eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi servicerer kunder i områderne omkring Ribe, Esbjerg og omegn

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os

Roager Træbyg

  • wehner@dlgmail.dk
  • +45 4015 3217
  • Buskemarksvej 16, Kirkeby Øst
    6760 Ribe
  • CVR: 3294 2202

Alt i tømrerarbejde

Hos Roager Træbyg er vi et professionelt tømrerfirma, der udfører alle typer opgaver inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde. Vi tilbyder alt i tømrerarbejde lige fra isolering, tage, glasarbejde, døre og vinduer samt traditionelle tømrer- og snedkeropgaver. Vi sørger altid for at udføre vores arbejde korrekt - hver gang! Vi lover også, at du hos os får et fantastisk flot design til dit projekt, som lever op til alle parters forventninger.