Tag

Hos Roager Træbyg tilbyder vi altid professionelle råd og vejledning, når der skal udføres tagarbejde. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med tagarbejde eller nyt tag. Hvad enten dit tag har brug for renovering eller udskiftning, så står vores dygtige team af fagudannede specialister klar til hjælpe dig.

Vi udfører bl.a.:

  • Udskiftning af nyt tag
  • Tagrenovering
  • Gennemgang af tag for utætheder
  • Diverse tagarbejde

Service i højsædet

Hos Roager Træbyg kan vi forvandle dit gamle tag til et nyt på kort tid. I forbindelse med tagarbejdet gennemgår vi også en varmeoptimering. Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service, så du som kunde får den bedst mulige oplevelse. Når du bestiller nyt tag er det desuden værd at overveje, om der skal ekstra isolering under det nye tag, så varmeregningen minimeres. Er dette tilfældet, er vi også behjælpelige med det.

Vi guider dig til det rigtige valg

Der er mange muligheder, der skal overvejes, når din bolig skal have nyt tag. Som din professionelle samarbejdspartner står vi klar til at hjælpe og guide dig gennem hele projektet. Vi står naturligvis også altid klar til anbefale hvilken type tag, der passer bedst til lige netop din bolig. Du er selvfølgelig altid velkommen til kontakte os for uforpligtende snak.

Kontakt os og hør mere

Vi udfører alt i tagarbejde – stort som småt. Vi servicerer kunder i og omkring Ribe, Esbjerg og omegn. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din tagopgave på telefon 40 15 32 17 eller via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os

Roager Træbyg

  • wehner@dlgmail.dk
  • +45 4015 3217
  • Buskemarksvej 16, Kirkeby Øst
    6760 Ribe
  • CVR: 3294 2202

Alt i tømrerarbejde

Hos Roager Træbyg er vi et professionelt tømrerfirma, der udfører alle typer opgaver inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde. Vi tilbyder alt i tømrerarbejde lige fra isolering, tage, glasarbejde, døre og vinduer samt traditionelle tømrer- og snedkeropgaver. Vi sørger altid for at udføre vores arbejde korrekt - hver gang! Vi lover også, at du hos os får et fantastisk flot design til dit projekt, som lever op til alle parters forventninger.